Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Tο ταρτάρ μπικίνι της Lady Gaga

Μια ακόμα Xtreme εμφάνιση της Lady Gaga, κανονικά δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση. Αλλωστε, η δημοφιλής τραγουδίστρια ουδέποτε έχει εμφανισθεί φορώντας κάτι που να κινείται στα όρια του "φυσιολογικού". Από την άλλη η Vogue θεωρείται η Βίβλος της μόδας, οπότε το νέο εξώφυλλο της ιαπωνικής έκδοσης με τη Lady Gaga ντυμένη με μπριζόλες αποτελεί έκπληξη.

Στην Ιαπωνία η Lady Gaga είναι αντικείμενο λατρείας. Ηδη πολλά κοριτσάκια αγοράζουν από το internet ειδικούς φακούς επαφής που κάνουν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα, κοπιάροντας το look της ενώ στο Youtube υπάρχουν άπειρα φιλμάκια "how to look like Lady Gaga". Η ιατρική κοινότητα ωρύεται με άρθρα της στον Τύπο για τους κινδύνους που διατρέχουν όσοι φορούν αυτούς τους φακούς αλλά φυσικά οι πωλήσεις τους στο internet παραμένουν υψηλές.

Πάμε όμως πίσω στο επίμαχο εξώφυλλο, η αισθητική του οποίου έχει διχάσει το κοινό. Αυτό είναι όμως ένα παιχνίδι στο οποίο η lady έχει διακριθεί και κανείς δε μπορεί να της το αρνηθεί.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την PETA που φυσικά δήλωσε αντίθετη, σχολιάζοντας ότι το κρέας είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγει κανείς είτε να το τρώει είτε να το βάζει πάνω του. Δήλωση αναμενόμενη.

Το εξώφυλλο του φωτογράφου Terry Richardson έρχεται σε μια άβολη από άποψη δημοσιότητας στιγμή για τη 24χρονη τραγουδίστρια. Σε βιβλίο που κυκλοφόρησε για αυτήν ο tour manager της υποστηρίζει ότι η Lady λιμοκτονεί κυριολεκτικά για να μπορεί να χωράει στα κουστούμια της, λέγοντας μάλιστα ότι έχει τουλάχιστον 6 φορές λιποθυμήσει από την ασιτία.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η δημοτικότητά της παραμένει στα ύψη και η ίδια συνεχίζει να τροφοδοτεί τα ΜΜΕ με ακόμα πιο εκκεντρικές εμφανίσεις όπως το beef bikini.

Σοφία Βεργοπούλου

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version