Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Αρχείο

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Εργατική Πρωτομαγιά

 

Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί ημέρα φόρου τιμής για όλους αυτούς που πάλεψαν, αγωνίστηκαν και θυσίασαν ακόμη και τη ζωή τους για την απόκτηση ενός ανθρώπινου εργασιακού περιβάλλοντος και την εξάλειψη των φαινομένων εκμετάλλευσης.

Είναι η ημέρα που όλοι οι εργαζόμενοι ενώνουν τις φωνές τους για το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία, για ίσες ευκαιρίες, κοινωνική δικαιοσύνη και μια αξιοπρεπή ζωή. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, εργοδότες και εργαζόμενοι καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για ένα σίγουρο και ασφαλές εργασιακό αύριο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, αλλά κι εγώ προσωπικά ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον για όλους μας με σταθερότητα, χωρίς υψηλά ποσοστά ανεργίας, με ανάπτυξη του επιχειρηματικού τομέα, έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολίτες αυτής της χώρας και κυρίως νέα παιδιά χωρίς εργασία. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων. Σε όλους τους Έλληνες αξίζει να ατενίζουν το μέλλον τους με αισιοδοξία.

 

Καλή Πρωτομαγιά

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version