Οι αστρολογικές προβλέψεις από 4 έως 10 Μαΐου

Τι προβλέπουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα

Είναι κάτι βδομάδες που δεν ξέρει κανείς από που να αρχίσει. Προς το παρόν, έχεις να απολαύσεις πολλά και καλά.

Και κυρίως το αναγεννητικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα: πράγματα «πεθαίνουν» για να αναγεννηθούν σε νέες, στέρεες βάσεις .Ενισχύεσαι οικονομικά και επαγγελματικά. Θα σε συμβούλευα πάντως ό,τι είναι να ξεκινήσεις, να το ξεκινήσεις τώρα, πριν αρχίσουν τα μπερδέματα του ανάδρομου Ερμή και οι Κρόνιες επιρροές που θα ακολουθήσουν και θα κορυφωθούν στο δεύτερο μισό του Μαΐου.

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις κάτι μοιραίο αυτήν την περίοδο πάνω σου. Όχι με την κινηματογραφική έννοια του όρου, αλλά με εκείνη του καταλύτη, του ανθρώπου που με κάποιο τρόπο «σπρώχνει» τα πράγματα προς μια κατεύθυνση. Που στη συγκεκριμένη περίοδο είναι επαγγελματική και κοινωνική. Αποκτάς δύναμη, ισχύ, σεξ απήλ, κάνεις ριζικές αλλαγές στην καριέρα σου, στο κοινωνικό σου προφίλ γενικώς. Μπορεί αυτό να λέγεται προαγωγή ή μετακίνηση σε μια άλλη θέση από όπου πολλά πράγματα περνούν από τα χέρια σου. Μαζί θα περάσει και χρήμα. Γιατί εκτός των άλλων θα ΄σαι και πολύ δημιουργικός, και πολύ θετικός. Επομένως και ευνοημένος οικονομικά. Πρόσεχε μόνο μην αμολήσεις υπερβολικά ψηλά τον αετό από την πολλή αισιοδοξία, και φανείς απερίσκεπτος, βιαστικός. Στο παράλληλο σύμπαν (σου) υπάρχει και μια χαοτική καθημερινότητα: ασυνεννοησίες, αυταπάτες, σύγχυση, ψέματα, αφηρημάδα, μια θολούρα του μυαλού άνευ προηγουμένου γενικώς. Αντε τώρα να συγκεντρωθείς στις λεπτομέρειες..

ΤΑΥΡΟΣ

Τα φώτα συνεχίζουν να είναι πάνω σου. Και θα το κάνουν όσο ο ζωοδότης Ήλιος θα στρέφει τις ακτίνες του στο ζώδιό σου, δηλαδή μέχρι τις 21 του μήνα. Εκτός από τους προβολείς βεβαίως, υπάρχει κι ένα κομμάτι του εαυτού σου που θέλει να σκάψει βαθιά και να βρει ένα νέο νόημα στα πράγματα. Να εξερευνήσει τις πιο απόκρυφες πτυχές της σκέψης του. Οι ιδέες σου έχουν βάθος, το μυαλό σου δύναμη και επιρροή. Το πολύ ευεργετικό τρίγωνο του Ήλιου, στο ζώδιό σου, με τον Πλούτωνα μιλά επίσης για ταξίδια που σε μεταμορφώνουν. Για ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και σε μεταμορφώνουν. Για γνώσεις και αντικείμενα σπουδών που επίσης σε βάζουν σε μια διαδικασία εμβάθυνσης. Ίσως και ζητήματα που έχουν να κάνουν με δικαστήρια και τη Δικαιοσύνη. Προσοχή μόνο σε μικροπαρεξηγήσεις, ξεροκεφαλιές -ξέεερεις εσύ- , οικονομικές εξαπατήσεις, ασυνεννοησίες με φίλους και παρέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι σε μεγάλη κινητικότητα, όπως πάντα. Ειδικά τώρα που ο κυβερνήτης σου Ερμής κατοικοεδρεύει στα γνώριμα νερά του ζωδίου σου, είσαι ξαμολημένος σε ό,τι ξέρεις να κάνεις καλύτερα: ραντεβού, συμφωνίες, συζητήσεις, μετακινήσεις, μπίρι-μπίρι. Παρασκηνιακά ωστόσο, υπάρχει ένας ολόκληρος και πολύ διαφορετικός κόσμος που σε απασχολεί, στον ύπνο και τον ξύπνιο σου. Αυτός του υποσυνείδητου. Εντάξει, μπορεί να μην καταλαβαίνεις τι ακριβώς σου συμβαίνει εσωτερικά, η περίοδος όμως αυτή που διανύεις προσφέρεται για βαθύτερες ψυχολογικές αναζητήσεις. Πώς λειτουργούσα ως τώρα; Ποια ήταν τα κίνητρά μου; Γιατί νιώθω ενοχές; Τέτοιες ωραίες ερωτήσεις. Πάντως, όσο πιο πολύ «σκάψεις», τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να «ξεθάψεις θησαυρό». Και ναι, θα το ξαναπώ: κλείνουν κύκλοι αυτές τις μέρες. Θα το διαπιστώσεις κι εσύ όταν θα αρχίσεις να βάζεις τις τελείες σου. Προσοχή μόνο: Κίνδυνος να πατήσεις τη μπανανόφλουδα σε θέματα καριέρας. Μήπως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πω πω πω, καλέ τι ομορφιές είναι αυτές; Τι χάρη, τι τσαχπινιά, τι γοητεία; Ένας κινούμενος μαγνήτης μπαίνει στο ζώδιό σου στα τέλη της εβδομάδας που λέγεται Αφροδίτη. Δεν πιστεύω να μην την εκμεταλλευτείς. Ε, τι για ποιο πράγμα; Για να ομορφύνεις ντε, να προσελκύσεις, να γλυκάνεις, να βγάλεις (κι άλλο) το συναίσθημά σου, να ερωτευτείς, να βάλεις και κανα φράγκο στο πορτοφόλι σου. Για να μην πω για τις σχέσεις. Φιλικές, συντροφικές και συνεργατικές. «Φωτίζονται» και έρχονται στο κέντρο της προσοχής σου για να αναγεννηθούν, να σε γεμίσουν δύναμη και ζωντάνια, να σε ενισχύσουν, να μπουν σε νέα θεμέλια, σταθερότερα. Είναι πράγματι, μια πολύ δυνατή περίοδος. Προσοχή μόνο σε κάθε είδους νομικές εξαπατήσεις, αυταπάτες, απάτες και απογοητεύσεις γενικώς που έχουν να κάνουν με ανθρώπους του εξωτερικού ή ταξίδια, και μια γενικότερη σύγχυση στους στόχους σου. Για ξεκαθάρισέ τους να πάμε μπροστά!

ΛΕΩΝ

Η καριέρα παίρνει φωτιά! Μπορείς να πας και να αγοράσεις τον πιο trendy χαρτοφύλακα της αγοράς και να μπεις με αέρα χιλίων καρδιναλίων στο νέο σου γραφείο (αν δεν έχεις μπει ήδη). Αναγνωρίζεσαι, «φαίνεσαι» από παντού και για τα πάντα. Εννοώ βγαίνεις μπροστά επαγγελματικά και κοινωνικά. Είσαι δημιουργικός, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που εκτιμάς και θαυμάζεις και έχουν εξουσία. Και το βασικότερο, νιώθεις ισχυρός, εσωτερικά δυνατός, δικαιωμένος. Και πάνω απ’ όλα αναγεννημένος. Αυτό δε το τελευταίο μπορεί να ισχύσει και για θέματα που έχεις με την υγεία σου. Μια θεραπεία ή ένας θεραπευτής μπορούν να σε βγάλουν από την «κρίση», αρκεί να τους εμπιστευτείς και να πάρεις τον έλεγχο της υγείας στα χέρια σου. Προσοχή μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές/ φορολογικές εξαπατήσεις, κι ό,τι αφορά χρήματα από δάνεια, τράπεζες, κληρονομιές, συντάξεις και άλλα παρόμοια. Πολλές συναντήσεις με φίλους και ομάδες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε νιώθεις σα να ξυπνάς από τη χειμερία νάρκη; Σα να θες ν’ ανοιχτείς βρε παιδί μου σε νέες εμπειρίες, νέους ανθρώπους, καινούριους ορίζοντες; Να μάθεις νέα πράγματα, να ξεσκονίσεις το διαβατήριό σου, να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου για έναν προορισμό που θα σε ιντριγκάρει, να μιλήσεις με ανθρώπους από άλλες κουλτούρες, να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, τις ιδέες σου, την πίστη σου; Νιώθεις μια αναγεννητική δημιουργική δύναμη μέσα σου που σε φέρνει σε επαφή με την ψυχή σου. Μια πηγαία χαρά για τη ζωή, για τη δημιουργία, για τα παιδιά σου, που είναι και το μεγαλύτερο ίσως δημιούργημά σου. Μια βαθιά ανεμελιά που «μαλακώνει» τη σκληρή, πολλές φορές, λογική σου. Στο μόνο που θα έβαζα sos, είναι αυτό το αίσθημα απογοήτευσης από τις σχέσεις σου. Κάτι δεν βλέπεις καθαρά εκεί μέσα, σε κάποιο βαθμό ζεις μια ψευδαίσθηση, μια αυταπάτη ίσως. Για δες το λίγο…


ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να βρίσκεσαι κάπου μεταξύ 68ης και 69ης πλύσης, στο πρόγραμμα για τους δύσκολους λεκέδες. Ακούς λέξεις όπως «κρίση», «κάθαρση» και «μεταμόρφωση» και παίρνεις αμέσως μολύβι και χαρτί να γράψεις πέντε-έξι διατριβές που σου ΄ρχονται έτσι πρόχειρα στο κεφάλι σου. Οπότε, φαντάζομαι, δεν αναρωτιέσαι σε τι περίοδο βρίσκεσαι κι αυτήν την περίοδο. Απλά διάβασε τα γραπτά σου, που τόσο πολύ έχουν βγει μέσα από τη ζωή (σου). Προτείνω ωστόσο μία ανάπαυλα από όλο αυτό το βαρύ και ασήκωτο που σου έχουν φέρει οι Ουρανο-Πλουτώνιες επιρροές τα τελευταία χρόνια. Το ευεργετικότατο τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μεσοβδόμαδα, σχηματίζεται ακριβώς μέσα στο πιο ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Το προσωπικό και το οικογενειακό-συναισθηματικό. Είναι όμως τρίγωνο και η αναγεννητική του δύναμη σε κάνει -έστω και προσωρινά- να νιώσεις σαν σούπερμαν. Δώσε μόνο λίγη βάση σε εκείνα τα ροζ συννεφάκια που πετάνε πάνω από δουλειά και υγεία, και όλα καλά!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τότε που μπήκε ο Ήλιος στον Ταύρο, ακριβώς απέναντί σου, είσαι στα πολύ κοινωνικά σου. Κι αυτό είναι μάλλον τροφοδοτικό για την εσωστρεφή σου φύση. Φλερτάρεις, είσαι ευγενικός, δίκαιος, εξισορροπιστής. Σε ενδιαφέρουν οι άλλοι, οι ευρύτεροι άλλοι και ο συγκεκριμένος άλλος, ο σύντροφος/σύζυγος ή όποια άλλη ιδιότητα έχει. Εκείνος πάντως που συνδέεται μαζί σου ερωτικά. Μαζί με όλους αυτούς αλλάζεις, «μεταμορφώνεσαι». Και μαζί τους μεταμορφώνεται και ο τρόπος που επικοινωνείς, που μαθαίνεις, που κινείσαι, που σχετίζεσαι με κοντινούς συγγενείς, αδέλφια, γείτονες. Νιώθεις μια βαθιά αναγεννητική δύναμη να βγαίνει μέσα από τις σχέσεις σου με τους άλλους γενικά. Πρόσεχε μόνο γιατί ο Ποσειδώνας μέσα στον 5ο σου οίκο, δίνει ενδείξεις για ερωτική σύγχυση ή απογοητεύσεις από τα παιδιά σου. Και μια ψευδαίσθηση σπουδαιότητας, ένα αίσθημα ναρκισσισμού που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις Μεγ. Ναπολέοντας. Έλα μου όμως που δεν είσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλη σου η προσοχή έχει εστιαστεί στη δουλειά και στην παραμικρή λεπτομέρειά της. Έστω και αν αυτή ορίζεται στο «επάγγελμα: οικιακά». Θέλεις να φαίνεσαι παραγωγικός, εργατικός και πολύ αποτελεσματικός. Πράγμα που μάλλον το πετυχαίνεις, αν σκεφτείς ότι αυτήν την περίοδο έχεις και την απαραίτητη ζωτικότητα για ν΄ ανταπεξέλθεις στις εργασιακές απαιτήσεις. Γεγονός, που με τη σειρά του, φέρνει μια αναγεννητική εισροή χρήματος στην τσέπη σου. Και φυσικά, όπου υπάρχουν χρήματα και αποκτήματα υπάρχει και δύναμη. Και αίσθημα ασφάλειας βεβαίως. Ακόμη κι αν παράλληλα, αναγεννιέται εκ βάθρων το αξιακό σου σύστημα. Κι αυτό σε ισχυροποιεί. Επίσης, τυχόν ζητήματα υγείας βρίσκουν τη λύση τους. Θα ήθελα μόνο να προσέξεις ό,τι έχει να κάνει με οικογενειακά μπερδέματα, διαψεύσεις από τους οικείους σου, γενικά μια σύγχυση μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Σε κάποιο βαθμό μπορεί να υπάρξει απογοήτευση. Προσοχή και σε πάσης φύσεως υπερβολές, απερισκεψίες και υπερεκτιμήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις περάσει κι εσύ, όπως και οι σύντροφοι Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, δια πυρός και σιδήρου τα τελευταία χρόνια. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα ήταν άσχημη μια μάζωξη μεταξύ σας για ανταλλαγή εμπειριών. Χωρίς πλάκα, το θέμα είναι ότι ο Πλούτωνας, από το δικό σου ζώδιο, σχηματίζει ένα ευεργετικότατο τρίγωνο με τον Ήλιο, γεγονός που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Όχι μόνο γιατί οι όψεις του Πλούτωνα σε αφορούν άμεσα, αλλά και γιατί πρόκειται για μια πολύ ισχυρή όψη, που πραγματικά θα σε κάνει να νιώσεις αναγεννημένος. Κυρίως σε επίπεδο δημιουργικό. «Καιρό είχα να νιώσω τόσο χαρούμενος και ανέμελος» θα αναφωνήσεις τις επόμενες ημέρες και δεν θα ΄χεις και άδικο. Παιδιά, διασκέδαση, παιχνίδι, εξωστρέφεια, θετικότητα, αυτοπεποίθηση είναι οι λέξεις των ημερών. Και το περιεχόμενό τους αυτό που θα σε «μεταμορφώσει». Αν προσθέσω και την Αφροδίτη μέσα στο κομμάτι των σχέσεων, ποιος σε πιάνει φίλε μου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις ανάψει όλους τους προβολείς και τους έχεις ρίξει πάνω στο σπίτι και την οικογένεια μαζί με όλη σου την ενέργεια και τη δοτικότητα. Το φως όμως «πέφτει» και παραπλεύρως. Στα συναισθήματά σου. Και στο παρελθόν, με όσες μνήμες κουβαλάει μαζί του. Αυτήν ακριβώς τη «βουτιά» στη ρίζα έρχεται να ενισχύσει το θετικότατο τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Για να κλείσει τον κύκλο που ολοκληρώθηκε, για να τελειώσει με όποιες ενοχές και μεταμέλειες, για να ξεμπερδέψει με όσα καρμικά χρέη είχες στα τεφτέρια σου, για να σε «καθαρίσει» πνευματικά και να σε αναγεννήσει καινούριο και λαμπερό για τους νέους κύκλους που σε περιμένουν στη συνέχεια. Μία προσοχή μόνο σε οικονομικές εξαπατήσεις, σε ψεύτικες υποσχέσεις, σε μπερδέματα γύρω από οικονομικές συμφωνίες. Προς στιγμήν, μπορεί να απογοητευτείς ή να αποσυρθείς. Ή να νιώσεις ότι το χρήμα σου γλιστρά μέσα από τα χέρια. Δεν το ΄χεις που δεν το ΄χεις με το χρήμα…

ΙΧΘΕΙΣ

Η διέλευση του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα πάνω από το κεφάλι σου για τα επόμενα πολλάαα χρόνια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δηλαδή δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν, πόσο μάλλον για την ωκεάνια ιδιοσυγκρασία σου που έχει μια μόνιμη αίσθηση ρευστότητας ούτως ή άλλως. Δυσκολεύεσαι να δεις καθαρά τον εαυτό σου, τους στόχους σου, τις επιθυμίες σου. Όλα μπουρδουκλωμένα στο κεφάλι σου. Ούτε ξέρεις που τελειώνουν οι άλλοι και που αρχίζεις εσύ. Ωστόσο αυτήν την περίοδο είσαι επικοινωνιακός, και εξωστρεφής, και αεικίνητος. Συλλέγεις πληροφορίες, ακούς, μετακινείσαι. Και υπάρχουν και οι φίλοι, οι ομαδικές δραστηριότητες, το διαδίκτυο, που σε ενισχύουν, σε ενδυναμώνουν, σε μεταμορφώνουν. Το μέλλον μοιάζει ξαφνικά σαν μια πρόκληση για δημιουργία, για να δώσεις ζωή στα σχέδιά σου. Αυτό λέει η αναγεννητική όψη Ήλιου-Πλούτωνα: φίλοι και επικοινωνία. «Αν μάθω από τους φίλους μου, αν τους ακούσω, θα δυναμώσω, θα μεταμορφωθώ». Να το, το «έπιασες» το νόημα!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την χρήση των cookies Περισσότερα

Κατάλαβα!

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε ορισμένες ιστοσελίδες. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και να παρέχουμε μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε εκτίμηση για το target group μας και τον τρόπο χρήσης που κάνει, για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις του κοινού αυτού (και έτσι μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε την ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του), να επιταχύνει τις αναζητήσεις και να αναγνωρίζουμε κάποιον όταν επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας . Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα cookies, δε μπορούν να βλάψουν τον υπολογιστή σας. Δεν αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα στοιχεία πιστωτικών καρτών, αλλά χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένες πληροφορίες για να βοηθήσουν στη βελτίωση της πλοήγησης στο site. Σας δίνουμε αυτές τις πληροφορίες, βάσει της πρόσφατης νομοθεσίας και σας βεβαιώνουμε ότι είμαστε ειλικρινείς και σαφείς αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

H πολιτική των Cookies

Για να κάνετε πλήρη χρήση των στοιχείων στην ιστοσελίδα μας, ο υπολογιστής σας, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο θα πρέπει να δέχεται cookies, για να μπορούμε να σας παρέχουμε μόνο ορισμένες εξατομικευμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας με τη χρήση τους. Τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες, όπως όνομα, διεύθυνση ή τα στοιχεία πληρωμής. Απλά κρατάνε τα στοιχεία με τα οποία κάνετε τη σύνδεση. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να περιορίσετε, να μπλοκάρετε ή να διαγράψετε τα cookies από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον browser σας, για να γίνει αυτό. Κάθε browser είναι διαφορετικός, οπότε επιλέξτε από το μενού την επιλογή "Βοήθεια" (ή χειροκίνητα στη συσκευή του κινητού σας τηλεφώνου) για να μάθετε πώς να αλλάζετε τις επιλογές σχετικά με τα cookies.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

20166027
25-04-2024 14:41
Copyright 2009-2018 Aiginio News | All rights reserved