Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Αιγινίου « Η Δήμητρα » Πολιτιστικές Εκδηλώσεις από 10/08/2016 ως 15/08/2016

Ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Αιγινίου « Η Δήμητρα » έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στις καθιερωμένες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, από 10/08/2016 ως 15/08/2016, οι οποίες έχουν φέτος επετειακό χαρακτήρα, λόγω του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυσή του. 

Με σεβασμό στην πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας, διοργανώνουμε μια σειρά δράσεων με πλούσιο λαογραφικό, μουσικό και χορευτικό περιεχόμενο, που θα πραγματοποιούνται στην Κεντρική Πλατεία του Αιγινίου καθημερινά, παράλληλα με τη λειτουργία Λαογραφικής Έκθεσης στον ίδιο Χώρο.

Ξεκινάμε την Τετάρτη 10/08/2016, με την Τελετή έναρξης ( ώρα 9:30 μ.μ.), η οποία είναι αφιερωμένη στην ιστορία των Προσφύγων και στις μνήμες των αλησμόνητων πατρίδων. Συνεχίζουμε με την παρουσίαση της θρακιώτικης κουζίνας από το ΚΑΠΗ Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Θα μας δοθεί η ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουμε αλλά και να γευτούμε τις νοστιμιές της θρακιώτικης μαγειρικής.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης είναι αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους, με την παιδική, διαδραστική παράσταση: « Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι… ποτέ αχινό!», από το Θέατρο του Βορρά. Σας περιμένουμε όλους. Εκ του Γραφείου Τύπου του Συλλόγου

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version