Logo

Aiginio news. sfendami mountain festival. 1η μέρα. Αγώνας ορεινού τρεξίματος.

Κατηγορία: Αρχείο

Για 5η συνεχή χρονιά ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνετε σήμερα το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Πιερίας sfendami mountain festival.

Εκατοντάδες αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας, φίλοι του αθλήματος, επισκέπτες, κάτοικοι της Σφενδάμης αλλά και από τα άλλα διαμερίσματα του δήμου Πύδνας Κολινδρού

ήρθαν να απολαύσουν τις ομορφιές του αθλήματος αλλά και του τοπίου, που αν και βροχερή και κρύα μέρα είχε την δική του ομορφιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος 23 χιλιομέτρων  πήραν μέρος 211 αθλητές από όλη την Ελλάδα, πρώτος τερμάτισε ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης από την Καβάλα με χρόνο 1ώρα 40 πρώτα και 22 δεύτερα. Δεύτερος ήρθε ο Καλαμπούκας Χάρης από τη Σιάτιστα με χρόνο 1:41:49 και τρίτος ο Μποκοτς Γιατσεκ από τη Βέροια με χρόνο 1:43:06.Παρά το γεγονός ότι ο καιρός ήταν βροχερός  έγιναν και οι αγώνες τρεξίματος για τους μικρούς λάτρεις του αθλήματος, τα 600 μέτρα για ηλικίες 5 -9 ετών, τα 1200 μέτρα για ηλικίες 9 -12 ετών και τα 5 χιλιόμετρα για τα παιδιά ηλικίας 12 -15 ετών.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved