Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
«Από αυτήν τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα» δήλωσε ενώπιον των δημοσιογράφων έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ο Πάνος Καμμένος.
«Υπάρχει συμφωνία αρχών. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ορκωμοσία και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης» πρόσθεσε.
«Εμείς εκτελέσαμε την εντολή του ελληνικού λαού και στόχος μας είναι να προχωρήσουμε μπροστά με σεβασμό στην εθνική κυριαρχία και τη Δημοκρατία» επεσήμανε επίσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί μέσα στην ημέρα στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα έχει συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια.
Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία της Κουμουνδούρου με κεντρικό θέμα συζήτησης τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας μετά τη μη εξασφάλιση αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ. O Πάνος Καμμένος, συνοδεία του Τέρενς Κουίκ, έφθασε λίγο πριν από τις 10.25 το πρωί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην είσοδο τους υποδέχτηκε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.