Εντυπωσιακά πέρασε η Νίκη Αιγινίου από την Αμαλιάδα κερδίζοντας την τοπική ομάδα Κόροιβος με 3-1 σετ. Νίκες όμως είχαμε και για τις κορασίδες και τους παίδες της Νίκης Αιγινίου στα πρωταθλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας.
Τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων της Α2 είναι:
Η Παναχαϊκή κέρδισε με 3-0 τον Μίλωνα στην Πάτρα! Ο Φοίνικας Σύρου «πέρασε» με 3-0 σετ από τα Νέα Μουδανιά! Ο ΣΠΑ Καρδίτσας κέρδισε με 3-1 σετ τον Γαλαξία, εντός έδρας! Ο Οδυσσέας Αμαρουσίου κέρδισε με 3-0 σετ τον Α.Σ.Π Μεταμόρφωσης στο "Σπύρος Λούης"!
Οι κορασίδες της Νίκης Αιγινίου στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ξεκίνησαν δυναμικά τα δύο πρώτα σετ απέναντι στην ομάδα κορασίδων του ΓΑΣ Μελίκης και προηγήθηκαν 2-0 στα σετ αλλά στο τρίτο σετ χαλάρωσαν λίγο με αποτέλεσμα να γίνει 2-1 σετ, στο τέταρτο σετ αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν με ένα φοβερό φίνις να πάρουν το σετ και το παιχνίδι. 
Οι αθλήτριες της Νίκης Αιγινίου είναι : Κουλαουζίδου Κωνσταντίνα, Ζησοπούλου Κική, Ζορμπά Αλεξάνδρα, Ματσκίδου Ισιδώρα, Τασιώνα Άσπα, Χολέβα Ραφαέλλα, Προδρομίδου Κική, Κυριακούλη Μορφούλα, Καλλιγά Κατερίνα, Ματσκίδου Κυριακή, Παυλίδου Μαρία, Μανωλοπούλου Βιβή, Καρυδιά Ουρανία.
Οι παίδες της Νίκης Αιγινίου αντιμετώπισαν το Σάβατο το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου για την 5η αγωνιστική των Αριστοτέλη Σκύδρας. Η ομάδα του Αιγινίου σαφώς ανώτερη του αντιπάλου της επιβλήθηκε άνετα με 3-0 σετ.
Με την ομάδα της Νίκης Αιγινίου αγωνίστηκαν οι Πελοπίδας Λευτέρης, Κιοσσές Αλέξανδρος, Κιοσσες Αθανάσιος, Παντερμαλής Μάριος, Μανησιώτης Πέτρος, Ντουντούδης Δημοσθένης, Κουτιώλας Γιάννης, Ματσκίδης Γιάννης, Γιαγκούσης Όμηρος, Παρασχόπουλος Αλέξανδρος, Βουλτσίδης Θεόδωρος, Πουνιώτης Σταύρος.