Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Νοσοκομείο Πιερίας

Ιστορική μέρα η 6 Σεπτεμβρίου 2010 για όλους τους κατοίκους της Πιερίας. Περάσανε περί της τρεις δεκαετίες, για να γίνει το ΟΡΑΜΑ πραγματικότητα. ΑΝΟΙΞΕ  και λειτουργεί το νέο νοσοκομείο της  Πιερίας.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Στέργιος Φαρμάκης, δήλωσε ότι τουλάχιστον ο ίδιος  και οι συνεργάτες του φάνηκαν συνεπείς στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος.

Η μετεγκατάσταση ξεκίνησε ουσιαστικά από τον  Μαΐου του 2010, ενώ το εγχείρημα ήταν δύσκολο κατά τον διοικητή, διότι έπρεπε να αντιμετωπιστούν συνολικά 54 θέματα με βάση το επιχειρησιακό πρόγραμμα που είχε καταρτιστεί.

ΑΣΘΕΝΕΙΣ και ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ  πρέπει να μάθουν πώς να πάνε  στο Νοσοκομείο ,αλλά  να  γνωρίσουν  και  τους νέους τρόπους ? διαδικαστικά  για  την  είσοδο ενός ασθενή στο Νοσοκομείο.

Όλα θέλουν τον χρόνο τους για να τελειοποιηθούν  και σίγουρα θέλει  προσπάθεια και σεβασμό από όλους εμάς  πρώτον

Προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου που παρόλο είναι λίγοι σχετικά με τον όγκο της εργασίας τους αυτοί είναι και αυτοί  πρέπει να τρέξουν για όλους τους ασθενείς , και δεύτερον

Προς το όμορφο αυτό κτήριο, που όσες ατέλειες και αν έχει (συγκρίνοντας πάντα  τους  χώρους και τις επενδύσεις που έχει με τα εκατομμύρια που πληρώθηκαν  για αυτές),πρέπει να το προσέχουμε, διότι δεν θα δούμε για πολλά  πολλά  χρόνια άλλο Νοσοκομείο   στη Πιερία.

Η Ζωη και οι αναγκες συνεχιζονται.  Σιγουρα αν δεν υπαρχει, θα προσπαθησουν οι υπευθυνοι να υπαρξει  ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ  ΚΛΙΝΙΚΗ και   ακομη  γιατι  όχι  και  ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ και φυσικα να τελειωποιηθουνε οι δρομοι που οδηγουν σε αυτό για να αποφευγονται τα τροχαια  σε διχαλες .

Αμπαρωμένες πλέον οι πόρτες του παλιού νοσοκομείου

«Το παλιό Νοσοκομείο, έκλεισε την 6 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 2 μετά το μεσημέρι.

Άνοιξαν πλέον οι πόρτες του Νέου Νοσοκομείου Πιερίας



Ευχές στην διοίκηση και τους εργαζομένους  του Νοσοκομείου για ΠΙΣΤΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στο ΘΕΟ που καθοδηγεί το λειτούργημα τους.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version