Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Όχι κλέψαντες και θύματα στο ίδιο τσουβάλι

Προκλητική απάντηση στους αγανακτισμένους πολίτες που βλέπουν την χώρα να ?βουλιάζει? στο χρέος έδωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος. «Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία: «σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας , εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος, είπε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο Γιώργος Πεταλωτής προσπάθησε να δικαιολογήσει το «μαζί τα φάγαμε» λέγοντας ότι  «ο κ. Πάγκαλος είπε αυτό που γνωρίζουμε όλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 

Με μια πρόταση επτά λέξεων απάντησε ο Απόστολος Κακλαμάνης στον Θόδωρο Πάγκαλο για όσα δήλωσε χθες σχετικά με την συνολική ευθύνη πολιτικών και πολιτών για τα κλεμμένα χρήματα από τα δημόσια ταμεία. ?Όχι κλέψαντες και θύματα στο ίδιο τσουβάλι? ήταν η φράση που φέρνει σε δύσκολη  θέση τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που από χθες έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων.

 Και αυτή είναι η απάντηση αγανακτισμένου πολίτη προς τον κύριο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης

 Αυτά να πάει να τα πει στις κλαδικές  και στην κόρη του που τη διόρισε! Όχι σε εμάς... Ο πραγματικά εργαζόμενος (ακόμη και στο δημόσιο) δεν είναι συνυπεύθυνος για το μεγάλο φαγοπότι, γιατί απλώς ποτέ δεν έφαγε. Ενδεχομένως με την ψήφο του να έκανε το "σερβιτόρο" για να φάει ο Πάγκαλος και οι όμοιοί του, αλλά και ο ταξιτζής που μεταφέρει το ληστή στην τράπεζα δεν έχει ευθύνη για τη ληστεία...

Επίσης, οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι μοναδικοί πολίτες που δεν μπορούν να κρύψουν εύκολα εισοδήματα και επομένως είναι αυτοί που φορολογούνται αναλογικά περισσότερο από όλους τους Έλληνες πολίτες. Τέλος αν κλέψει ο δημ. υπάλληλος το δημόσιο, είναι κακούργημα, ενώ αν κλέψει ο Πάγκαλος, είναι πλημμέλημα! Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version