ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Σήμερα είναι μια ημέρα χαράς για μας. Τα ποδήλατα και οι ειδικά εκπαιδευμένοι οδηγοί τους, θα περιπολούν σε πεζόδρομους.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι ο προάγγελος για το σύστημα των ενοικιαζόμενων ποδηλάτων που θα λειτουργήσει σύντομα σε 70 σημεία της Αθήνας», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

 Σήμερα το πρωί δόθηκε η εκκίνηση και η λειτουργία δεκαπέντε ποδηλάτων που θα χρησιμοποιεί η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Αθηναίων για τις εποχούμενες περιπολίες σε περιοχές με ιδιαίτερο ιστορικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον.

 Η αρχή έγινε στην είσοδο της Ακρόπολης.

 Τα ποδήλατα και οι ειδικά εκπαιδευμένοι οδηγοί τους, θα περιπολούν σε πεζόδρομους, όπως η Αποστόλου Παύλου, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η Αιόλου, η Ερμού και η περιοχή της Πλάκας.

Μετά από δύο χρόνια επιμονής καταφέραμε να προχωρήσει η πρότασή μας» δήλωσε ο δημοσιογράφος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αμυράς.Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του δήμου Αθηναίων για την αναβάθμιση και την προστασία του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

29621153
30-10-2026 04:06
Copyright 2009-2025 Aiginio News | All rights reserved